Asigurari
Servicii Complete
 
 
 
 
Testeaza-ne viteza de reactie !
CONTACTEAZA-NE SI UNUL DIN CONSULTANTII NOSTRI TE VA SUNA IN MAXIM O ORA.

Asigurari Persoane Fizice

Pentru omul modern, masina este mai mult decat un mijloc de transport. Ea reprezinta un stil de viata, fie ca este aleasa pentru confortul personal, sau al intregii familii. Iar atunci cand ritmul cotidian depinde de aceasta, este bine sa stii ca orice evenimente neprevazute vor fi rezolvate rapid de catre asiguratorul tau.
Pentru noi toti casa inseamna o oaza de liniste si armonie, dar si o investitie de care dorim sa ne putem bucura pentru o perioada indelungata. Si pentru ca iti intelegem nevoia de siguranta, la Generali ai la dispozitie asigurari pentru locuinte adaptate nevoilor tale.
Sanatatea este cel mai de pret bun al tau si merita toata atentia. Vremurile s-au schimbat, ritmul de viata este din ce in ce mai alert, iar exigentele din ce in ce mai crescute duc la situatii in care serviciile medicale pe plan local sunt insuficiente sau neadecvate. De aceea am pregatit pentru dumneavoastra o asigurare privata de sanatate, cu acoperire internationala, perfect adaptat
Vacanta este, pentru fiecare dintre noi, momentul in care uitam de griji. Fie ca alegi relaxarea sau aventura, siguranta ta ramane pe primul plan. Cu asigurarea de calatorie de la Generali, singura ta grija va fi sa nu iti uiti aparatul foto.
Timpul ne este prieten, atunci cand stim sa il folosim in favoarea noastra. Odata cu trecerea lui, acumulezi experienta si momente de neuitat impreuna cu cei dragi, iar alaturi de Generali il poti face sa lucreze pentru tine prin planurile de investitie si protectie.
Acasa sau la birou, fiecare zi poate aduce evenimente neprevazute, de care poti fi responsabil. Asigurarea de Raspundere Civila te pune mereu la adapost de pagubele financiare rezultate in urma unui astfel de eveniment.
Viata e intotdeauna plina de evenimente neprevazute. Si din pacate, nu mereu din cele mai placute. Din fericire, Generali se gandeste la sanatatea si siguranta ta si a celor dragi tie. Fie ca este vorba de un accident, de o interventie medicala, zile de spitalizare, invaliditate permanenta sau chiar cazuri de deces, acoperim la timp si in deplina siguranta cheltuielile medicale, de spitalizare, cheltuielile aferente

Asigurari Persoane Juridice

Un angajat multumit este un angajat care lucreaza intr-un mediu relaxat, optim si care se simte rasplatit de companie pentru munca depusa. Nevoile de siguranta si de protectie sunt cu atat mai semnificative intr-un sistem cu o protectie sociala deficitara. Iti propunem asigurarile de viata si sanatate sau planurile de economisire pentru angajati de la Generali ca parte a sistemului de motivare
In mediul de afaceri responsabilitatea atat in functiile de conducere, cat si in cadrul unor proiecte importante, se traduce nu numai prin puterea de decizie, cat si prin impactul acetora in activitatea companiei. Recomandam asigurarea de raspundere civila de la Generali, chiar si celor mai puternici lideri.
Angajatii tai sunt mereu in miscare, in deplasari la clienti, in vizite pe santiere de lucru ori, batand orasul in lung si-n lat pentru a-si aduce la indeplinire obiectivele comerciale ale companiei. Atunci stii ca la Generali ai daunele platite rapid si masinile tale sunt din nou in miscare in cazul unor evenimente neprevazute.
Polita de asigurare pentru IMM de la Generali iti ofera protectia de care ai nevoie. Indiferent daca afacerea ta este in domeniul productiei de bunuri materiale, in comert sau in domeniul serviciilor, atata vreme cat ai un IMM, te poti asigura imediat.
Afacerea ta depinde de buna functionare a echipamentelor, masinilor sau utilajelor. Fie ca administrezi o afacere de productie, sau angajatii tai folosesc echipamente electronice de birou, intreruperea functionarii acestora poate duce la pierderi semnificative. Alege acum o asigurare specifica de la Generali.
Bunurile si valorile sunt esenta afacerii tale. De aceea este bine ca orice s-ar intampla, in timpul transportului, sa stii ca esti la adapost de eventuale pagube nedorite. Alege asigurarea Cargo de la Generali, pentru a nu lasa la voia intamplarii riscul de accident, sau de pierdere a marfurilor.